• Vätterhem

Intresseanmälan drift och skötsel

Drift och skötsel är kärnan i vår verksamhet!

 

På våra fyra förvaltningskontor i City, Råslätt, Österängen och Öxnehaga jobbar alla vi som ser till att våra hyresgäster lever i en välskött och välfungerande bostadsmiljö. Det är vi som reparerar, sköter trädgårdsarbete, målar och snickrar – Vill du bli en av oss?

 

Skicka intresseanmälan här

 

Vi går igenom alla inkommande ansökningar. Har du det vi söker kommer vi att ta kontakt men eftersom vi får in många ansökningar har vi tyvärr inte möjlighet att lämna individuell återkoppling till alla.

  • Kent röjer i i blomrabatter.

Om Vätterhem

Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag i Sverige med flest nöjda hyresgäster.

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading