• Vätterhem

Intresseanmälan ledare/chef

År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag!

För att nå upp till visionen behöver vi goda chefer/ledare – är du en av dem?

 

Vätterhem gör val som ger långsiktigt bäst effekt för miljö, människa och ekonomi. Vi fokuserar på nyskapande och förnyande lösningar. Vi skapar en trygg arbetsmiljö där våra medarbetare trivs och växer på samma sätt som vi skapar trygghet för våra hyresgäster.

 

Delar du våra värderingar och ser det goda ledarskapet som en plattform för att nå långsiktigt hållbara mål och visioner – varmt välkommen att göra en intresseanmälan!

 

Skicka din intresseanmälan här 

 

Vi går igenom alla inkommande ansökningar. Har du det vi söker kommer vi att ta kontakt men eftersom vi får in många ansökningar har vi tyvärr inte möjlighet att lämna individuell återkoppling till alla.

  • Thorbjörn Hammert, Marie Söderberg.

Om Vätterhem

Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag i Sverige med flest nöjda hyresgäster.

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading