• Vätterhem

Karriär och jobb

Vi är Smålands största bostadsbolag med ca 195 medarbetare fördelat på våra fyra förvaltningsområden Österängen, Öxnehaga, Råslätt och City samt huvudkontoret på Klostergatan. Hos oss har alla medarbetare möjlighet att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget.

Som bostadsbolag har vi stort fokus på service, trygghet och ansvar. Att ha de bästa medarbetarna är ett självklart mål för att vi ska kunna uppnå vår vision; att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun.
För detta behöver vi drivna och engagerade kollegor, och erbjuder i gengäld en arbetsplats där vi kontinuerligt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel. Vi har årliga medarbetarundersökningar för att göra rätt satsningar på friskvård, kompetensutveckling, ledarskap och trivselaktiviteter på jobbet.

LUTA – är vår värdegrund som innebär att vi alla prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt dagliga arbete.

År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag i Sverige med flest nöjda hyresgäster