Om sajten

Webbplatsen vatterhem.se är den offentliga webbplatsen för Vätterhem. På denna sida har vi samlat information om hur du på bästa sätt använder vår webbplats.

Vår information är indelad i sex ämnesområden för att hjälpa besökaren att finna rätt information:

  • Jag söker ledigt: Information som riktar sig till dig som söker bostad.
  • Jag är hyresgäst: Information som riktar sig till dig som bor hos oss.
  • Jag är student: Information som riktar sig till dig som hyr eller söker en studentbostad.
  • Jag behöver hjälp: Information till dig som vill komma i kontakt med Vätterhem.
  • Nyproduktion: Information till dig som vill veta mer om våra nyproduktionsprojekt.
  • Om Vätterhem: Information som riktar sig till dig som vill veta mer om Vätterhem.

 

För en detaljerad bild av hur innehållet är strukturerat se vidare på sidan webbplatskarta. Webbplatsen är anpassad för att fungera på såväl datorskärmar som surfplattor och mobiltelefoner.

 

 

Meny och sökfunktion

Om du besöker vår webbplats via dator eller en större surfplatta visas vår meny överst på sidan. Om du istället surfar på vår webbplats i mobilen eller via en mindre surfplatta finns menyn under ”hamburgaren” (den lilla ikonen med tre vågräta streck).

 

Ett annat sätt att hitta information är att använda vår sökfunktion som finns längst upp på samtliga sidor.

 

För att du som besökare lätt ska kunna navigera på sajten har vi en så kallad ”brödsmula”. Det är en länkkedja som visas under menybilden på varje sida. Länkarna är klickbara och bra att använda för att förflytta sig ett eller flera steg bakåt i strukturen.

 

Du kommer alltid tillbaka till startsidan genom att klicka på logotypen längst upp till vänster.

 

 

Mina sidor

Webbplatsen använder Momentum Marknadssystem som är ett webbaserat uthyrningssystem med tillhörande kundsidor. Mina sidor är lösenordsskyddade sidor som används av både hyresgäster och lägenhetssökande. mer information om hur det fungerar hittar du på sidan Så fungerar det.

 

 

Pdf-filer

För att kunna läsa pdf-dokument som finns på vår webbplats behöver du ha Acrobat Reader. Du kan ladda hem Acrobat Reader.

 

 

Länkar

Majoriteten av länkarna och de bifogade filerna på sajten öppnas i samma fönster. 

 

 

Språk

Webbplatsen använder Googles översättningsfunktion, Google Transalate. Webbverktyget omvandlar automatiskt text på sajten till andra språk. Översättningarna görs av ett datorprogram. Det innebär att du inte kan förvänta dig en helt korrekt översättning. Funktionen hittar du under symbolen märkt med ett ”G” högst upp på alla sidor. Läs mer om Google Translate.

 

 

Var med och påverka

Om du inte hittar den information du söker eller har ett förbättringsförslag som du vill dela med dig av kan du kontakta vår reception 036-19 94 00 eller skicka ett mejl till info@vatterhem.se

 

Upplever du tekniska problem kontakta redaktor@vatterhem.se

 

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading