• Vätterhem

Strandängens bästa utsikt

Strandängen

En hållbar och levande stadsdel med hyresrätter, bostadsrätter och eget ägande. Bara en kort cykeltur från centrala Jönköping med unika möjligheter för rekreation, utbildning och arbetsplatser. En elbusslinje trafikerar området och tar dig snabbt till stan och Asecs.

 

Totalt planeras för 1100 bostäder och vi har kommit en bra bit på väg med stadsbyggnadsprisade Ormhuset, den varierande boendemiljön i Kultur- och Gatuhusen och de exklusiva Radhusen.

Strandängen Ängshusen - Vätterhem

Ängshusen

Den pågående byggnationen av Ängshusen rymmer totalt 48 lägenheter, fördelade på tre hus med en närhet till Vättern som är helt unik. Området utvecklas just nu med nya kvarter och ny infrastruktur. Dessutom planeras för mycket service med nya förskolor, gym, restauranger och livsmedelsbutik.

 

Husen är utformade efter naturen och platsen, vad som finns och det som har funnits tidigare. Det unika läget med 100 meter till Vättern gör husen till någonting alldeles extra.

 

Om bostäderna

Lägenheterna varierar från 2 rum och kök om 47 kvadratmeter till 4 rum och kök på 100 kvadratmeter. Hyresrätterna erbjuder ett bekvämt boende och är bland annat utrustade med egen tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Generösa balkonger inklusive inglasning enligt ritningar (se sid 24-41 i broschyren).

 

Ett av husen blir Vätterhems tredje rökfria hus på Strandängen. Parkeringsgarage finns i källarplan under Ängshusen. Förutom garageplatser, handikapplatser och mc-platser kommer även elbilsplatser erbjudas.

 

Viktig information om hyran!
Vätterhem har för lägenheterna i Ängshusen ansökt om investeringsstöd. Vid tiden för fastställande av hyrorna har ansökan om investeringsstöd inte behandlats ännu. Hyrorna som anges är därför ordinarie hyror. Om Vätterhem beviljas investeringsstöd kommer hyrorna för lägenheterna att sänkas i motsvarande omfattning.

 

Broschyr

Bläddra gärna i vår broschyr för att hitta inspiration, planritningar, hyror mm. Vill du istället få broschyren skickad till dig? Klicka här, ange namn och adress i mejlet så skickar vi den med posten.

 

 

INTRESSERAD AV ATT BO HÄR?

Bostäderna kommer att fördelas via vår ordinarie bostadskö och tilldelas enligt köpoängsprincipen. Vi rekommenderar därför att du registrerar dig i vår bostadskö och anger »Nyproduktion« som önskat sökområde.

 

Står du redan i vår bostadskö se över din sökprofil och ange »Nyproduktion« som sökområde. 

Strandängen Ängshusen - Vätterhem

Exempelbild kök

Strandängen Ängshusen - Vätterhem

Exempelbild vardagsrum

Strandängen Ängshusen - Vätterhem

Exempelbild Ängshusen