• Vätterhem

Små centrala lägenheter på Torpa

SÖDER/TORPA

Här varvas den vackra, äldre bebyggelsen med nyproduktion när Jönköpings nya stadsdel kring södra Munksjön växer fram. Mysiga gator med parkinslag, butiker, restauranger bidrar till en skönt avslappnad atmosfär. Dessutom ett av få bostadsområden i Jönköping som har cykelvänligt platt resväg hela vägen in till stan. För motionsrundan finns Munksjön runt hörnet och en tur upp till Stadsparken är intressant för alla åldrar. Kanske spelar ”di gröne” på Vallen dessutom?

Söder/Torpa - Vätterhem

KLIPPAN

På kvarteret Klippan, vid Klostergatan på Söder/Torpa, byggde vi små, effektiva lägenheter. På den lilla trädgårdstomten, norr om Agnes minne, uppfördes ett hus med 12 moderna hem i tre våningar. Lägenheterna som varierar från 42 till 54 kvm har alla en balkong i västerläge där balkongerna på plan 1 och 2 är inglasade.

Lägenheterna

Alla lägenheter håller Vätterhems höga standard med egen tvättmaskin och torktumlare, genomgående parkettgolv och badrummen är kaklade med klinkergolv. Liksom Vätterhems övriga bestånd får även detta hus bredband, IP-telefoni och digital-TV via Wetternet. Ett nytt miljöhus för sopsortering byggs. Detta miljöhus kommer även att serva vår hyresgäster i grannfastigheterna, Agnes Minne samt Klippan 10. Lägenhetsförråd finns på vinden.

 

Söder/Torpa - Vätterhem

Visualisering sovrum

Söder/Torpa - Vätterhem

Visualisering vardagsrum

Söder/Torpa - Vätterhem

Visualisering kök

Söder/Torpa - Vätterhem

Visualisering badrum

Söder/Torpa - Vätterhem

Första spadtaget 19/8

Söder/Torpa - Vätterhem

Tårtkalas vid första spadtaget

Relaterade artiklar