• Vätterhem

Helt nytt nära centrum

KUNGSÄNGEN

Strax öster om Jönköping alldeles intill Österängen växer nu en ny grön stadsdel fram. Byggnationen på området startade 2015 och kommer att rymma cirka 600 bostäder med olika upplåtelseformer. En mindre centrumbildning med förskola och kommersiell service planeras på området. Här bor du nära centrum eller rättare sagt två centrum för du har nästan lika nära till Jönköping som till Huskvarna.

Kungsängen - Vätterhem

VINGPENNAN

I Kungsängen bygger vi nu två flerbostadshus med totalt 24 lägenheter fördelat på två huskroppar med 12 lägenheter i varje. Husen blir Vätterhems första nybyggnation i trä. Materialvalen är stilrena och lägenheterna har genomgående ljusa väggar och parkett. Badrummen är helkaklade med egen tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin.

 

Broschyr

Bläddra gärna i vår broschyr för att hitta inspiration, planritningar, hyror mm. Vill du istället få broschyren skickad till dig? Klicka här, ange namn och adress i mejlet så skickar vi den med posten.

 

INTRESSERAD AV ATT BO HÄR?

Bostäderna kommer att fördelas via vår ordinarie bostadskö och tilldelas enligt köpoängsprincipen. Annonserna publiceras under »Jag söker ledigt - Lediga lägenheter« under vecka 47 och 49.

Kungsängen - Vätterhem

Exempel planritning 1 rok

Kungsängen - Vätterhem

Exempel planritning 2 rok

Kungsängen - Vätterhem

Exempel planritning 3 rok

Kungsängen - Vätterhem

Visualisering kök

Kungsängen - Vätterhem

Visualisering vardagsrum

Kungsängen - Vätterhem

Visualisering sovrum

Relaterade artiklar