• Vätterhem

Kultur- och Gatuhusen 44-46

Vätterhems nyaste stadsdel har Vättern som närmsta granne. Arkitekturprisade Ormhuset stod inflyttningsklart 2015 och nu tar vi ytterligare ett steg med Kultur- och Gatuhusen, hus 44-46, med planerad inflyttning sommaren/hösten 2017. Närheten till stadskärnans service är svårslagen. 10 minuter på cykel eller 5 minuter i bil så är du mitt i stan. Samtidigt som Vättern ger utsikt och rymd - fält, skog och ängar ramar in och skyddar. Välkommen att uppleva du också.

 

Utformningen av Kultur- och Gatuhusen utgår från den unika platsen, utsikten över Vättern och områdets kulturhistoria. Byggnaderna är strategiskt placerade längs med gatorna i nära anslutning till den kulturpark som kommer att utsmyckas med konst.

Kultur- och Gatuhusen 44-46 - Vätterhem

Lägenheterna

Hus 44 till 46 innefattar totalt 48 lägenheter. Planerad inflyttning för hus 44 är 1 juli och hus 45 och 46 är 1 september. Lägenheterna har Vätterhems höga standard. Materialvalen är stilrena och lägenheterna har genomgående ljusa väggar och ekparkett. Badrummen är helkaklade med egen tvättmaskin och torktumlare. För mer information kring lägenheterna se broschyr nedan.