• Vätterhem
  • Vätterhem

Kultur- och Gatuhusen 41-43

Vätterhems nyaste stadsdel har Vättern som närmsta granne. Arkitekturprisade Ormhuset stod inflyttningsklart 2015 och nu tar vi ytterligare ett steg med Kultur- och Gatuhusen, hus 41–43, med planerad inflyttning 1 april 2017. Närheten till stadskärnans service är svår slagen. 10 minuter på cykel eller 5 minuter i bil så är du mitt i stan. Samtidigt som Vättern ger utsikt och rymd - fält, skog och ängar ramar in och skyddar. Välkommen att uppleva du också.

 

Utformningen av Kultur- och Gatuhusen utgår från den unika platsen, utsikten över Vättern och områdets kulturhistoria. Byggnaderna är strategiskt placerade längs med gatorna i nära anslutning till den kulturpark som kommer att utsmyckas med konst.

 

Detta är de tre första av totalt nio Kultur- och Gatuhus.

Kultur- och Gatuhusen 41-43 - Vätterhem

Lägenheterna

Hus 41 till 43 innefattar totalt 51 lägenheter och hade inflyttning under 2017. Vi vill göra er uppmärksamma på att hus 41 är helt rökfritt. Lägenheterna har Vätterhems höga standard. Materialvalen är stilrena och lägenheterna har genomgående ljusa väggar och ekparkett. Badrummen är helkaklade med egen tvättmaskin och torktumlare.

 

360 VISNINGAR

Kultur- och Gatuhusen 41-43 - Vätterhem

Kultur- och Gatuhusen innegård hus 41-43

Kultur- och Gatuhusen 41-43 - Vätterhem

Kultur- och Gatuhusen nr 41-43 gatuvy

Kultur- och Gatuhusen 41-43 - Vätterhem

Kultur- och Gatuhusen kök

Relaterade artiklar