• Vätterhem

Naturnära lägenheter på Ekhagen

EKHAGEN

Vackra Ekhagen kombinerar närheten till Bondbergets naturreservat med milsvid utsikt över Vättern. Nära till stan och A6-området oavsett om du väljer att gå, cykla, ta bussen eller bilen. Vätterhems nyproducerade lägenheter är vår första närvaro på detta etablerade område. Järabacken, naturstigarna, idrottsplats med mera ger området en aktiv profil som passar för alla åldrar.

Ekhagen - Vätterhem

VEJDEN 

På Ekhagen, strax norr om slalombacken och med Bondberget som närmsta granne, bygger vi 48 lägenheter fördelade i åtta 2½-planshus. Alla med hiss. Flera av lägenheterna får ta del av den milsvida utsikten över Vättern. Varje hus består av sex lägenheter. Från 1 Rok till 4 Rok där storleken varierar från 35 till 88 kvm och där alla lägenheterna utom 1 Rok har en möblerbar balkong.

 

Lägenheterna

Inflyttning kommer att ske i etapper. Inflyttning i lägenheterna i etapp 2 kommer att ske den 1 april 2018. Alla lägenheterna håller Vätterhems höga standard med egen tvättmaskin och torktumlare, genomgående parkettgolv och badrum är kaklade med klinkergolv. Liksom Vätterhems övriga bestånd får även dessa hus bredband, IP-telefoni och digital-TV via Wetternet. Lägenhetsförråd kommer att finnas i en separat byggnad ute på gården, liksom miljöhus. I anslutning till husens parkering kommer också ett antal carportar att byggas. För mer information om lägenheterna se broschyren nedan.

360 VISNINGAR

Bilder från projektet

Ekhagen - Vätterhem

Visualisering kök

Ekhagen - Vätterhem

Visualisering sovrum

Ekhagen - Vätterhem

Visualisering vardagsrum

Ekhagen - Vätterhem

Gatvy av husen

Ekhagen - Vätterhem

Kommunalråden Mona Forsberg (s) och Carin Berggren (m) tog det första spataget

Ekhagen - Vätterhem

Tårtkalas på första spadtaget

Relaterade artiklar