• Vätterhem

Union Huskvarna

Huskvarna

Vätterhem har tagit över Huskvarna Stadshus, Union 2 samt Trygghetsboendet, Union 14 som ligger centralt beläget vid Esplanaden i Huskvarna.

 

För att kunna påbörja en ombyggnation till bostäder och verksamheter måste detaljplanen ändras vilket beräknas vara klart våren 2024. Fastigheten är byggd i tre olika etapper; 1906, 1911 och 1960 vilket också medför att renoveringen behöver utföras på olika sätt. En annan utmaning men även unik möjlighet är att muséet identifierat flera delar av fastigheten med bevarandevärden. Dessa ska finnas kvar och på olika sätt kombineras med renoveringen vilket kommer att resultera i en modern standard med gamla detaljer.

 

Följ vår resa på Instagram när vi renoverar Union @union_huskvarna

Union Huskvarna - Vätterhem

Service
Från Huskvarna centrum finns gång- och cykelvägar längs med Vätterstranden. I närområdet finns även vårdcentral, folktandvård, apotek och bibliotek. Även Rosengallerian med ett brett utbud av butiker. Bra kommunikationer med stadsbussar och såväl grundskola som gymnasium.

Intresserad av att bo här? 

Bostäderna kommer att fördelas via vår ordinarie bostadskö och tilldelas enligt köpoängsprincipen. Registrera dig i vår bostadskö och ange »Nyproduktion« som önskat sökområde. Står du redan i vår bostadskö se över din sökprofil och ange »Nyproduktion« som sökområde. 

Här registrerar du dig.

 

Söker du lokal till din verksamhet? 

Kontakta vår lokaluthyrare Patrik Melin.

patrik.melin@vatterhem.se

Union Huskvarna - Vätterhem

Detaljbild från trapphuset

Union Huskvarna - Vätterhem

Drätselkammarens ordförandebord