• Vätterhem

Slåttertiden

Öxnehaga

Vätterns vackra vyer för ögonen, Bondberget och Öxnegårdens rekreationskraft i ryggen. Öxnehaga är både stad och natur.

 

Här finns boende för alla, lägenheter i stort och smått, oavsett var du befinner dig i livet. Från barnens generösa lekytor till äldreboendets lugn och ro. Goda kommunikationer, god samhällelig service och affärsutbud gör Öxnehaga till ett område där du och familjen får utrymme att växa.

Öxnehaga Slåttertiden - Vätterhem

Service
Kring Öxnehaga centrum finns mycket av områdets servicefunktioner samlade: Vårdcentrum med vård- och familjecentral, fysioterapi, tandvård, socialkontor och apotek samt bibliotek, fritidsgård, sporthall, kyrka och samlingslokal. Här finns också ett affärscentrum med Närlivs, konditori, frisör, secondhandbutik och Vätterhems förvaltningskontor.

 

På närbelägna Öxnegården finns ett brett utbud av friluftsaktiviteter för alla åldrar. Bussen till såväl Jönköping som Huskvarna går ofta. Området har flera förskolor samt låg- och mellanstadieskola. I nära anslutning till Öxnehaga finns sedan såväl högstadieskola som gymnasium.

 

 

Slåttertiden

På övre delen av Öxnehaga planeras byggnation av två bostadshus, ett med hyresrätter och ett med bostadsrätter.

Intresserad av att bo här? 

För dig som vill hyra en bostad
Hyresrätter kommer att fördelas via vår ordinarie bostadskö och tilldelas enligt köpoängsprincipen. Vi rekommenderar därför att du registrerar dig i vår bostadskö och anger »Nyproduktion« som önskat sökområde. Står du redan i vår bostadskö se över din sökprofil och ange »Nyproduktion« som sökområde. 

 

För dig som vill köpa en bostad
Bostadsrätterna kommer att förmedlas via Svensk Fastighetsförmedling och du kan redan nu göra en intresseanmälan. Vi rekommenderar även att du registrerar dig i vår bostadskö och anger »Nyproduktion« som önskat sökområde. Du som står i bostadskön kommer att ha förtur även till bostadsrätterna.

Läs mer om bostadsrätterna på Svensk Fastighetsförmedlings hemsida.

Öxnehaga Slåttertiden - Vätterhem

Exempelbild vardagsrum

Öxnehaga Slåttertiden - Vätterhem

Exempelbild kök