• Vätterhem

Slåttertiden

Öxnehaga

Vätterhem bygger fyra suterränghus med loftgångar i ett lugnt, högt läge nära natur, förskola och äldreboende. I två av husen uppförs 54 rymliga och energieffektiva bostadsrätter med välisolerade väggar och fönster, tyst och effektiv ventilationslösning samt solpaneler på taket. Balkong eller uteplats ingår som standard och lägenhetsförråd, cykelparkering och garage finns beläget i källaren. I de andra två husen byggs 54 likvärdiga hyresrätter. Lägenheterna varierar i storlek 1–4 rum och kök, samtliga med tvätt/torkmöjlighet, parkett och kakel/klinker.

 

På gården kommer det finnas en lekplats och gott om ytor och platser att umgås med både grannar och vänner. I husen kommer det även att finnas tillgång till en gemensamhetslokal.

Öxnehaga Slåttertiden - Vätterhem

Service
Kring Öxnehaga centrum finns mycket av områdets servicefunktioner samlade: Vårdcentrum med vård- och familjecentral, fysioterapi, tandvård, socialkontor och apotek samt bibliotek, fritidsgård, sporthall, kyrka och samlingslokal. Här finns också ett affärscentrum med Närlivs, konditori, frisör, secondhandbutik och Vätterhems förvaltningskontor.

 

På närbelägna Öxnegården finns ett brett utbud av friluftsaktiviteter för alla åldrar. Bussen till såväl Jönköping som Huskvarna går ofta. Området har flera förskolor samt låg- och mellanstadieskola. I nära anslutning till Öxnehaga finns sedan såväl högstadieskola som gymnasium.

Intresserad av att bo här? 

För dig som vill hyra en bostad
Hyresrätter kommer att fördelas via vår ordinarie bostadskö och tilldelas enligt köpoängsprincipen. Vi rekommenderar därför att du registrerar dig i vår bostadskö och anger »Nyproduktion« som önskat sökområde. Står du redan i vår bostadskö se över din sökprofil och ange »Nyproduktion« som sökområde. 

 

För dig som vill köpa en bostad
Bostadsrätterna kommer att förmedlas via Svensk Fastighetsförmedling och du kan redan nu göra en intresseanmälan. Vi rekommenderar även att du registrerar dig i vår bostadskö och anger »Nyproduktion« som önskat sökområde. Du som står i bostadskön kommer att ha förtur även till bostadsrätterna.

 

Läs mer om bostadsrätterna på Svensk Fastighetsförmedlings hemsida.

Öxnehaga Slåttertiden - Vätterhem

Exempelbild vardagsrum

Öxnehaga Slåttertiden - Vätterhem

Exempelbild kök