• Vätterhem

Hemförsäkring

Vi rekommenderar alla våra hyresgäster att skaffa sig en hemförsäkring. En hemförsäkring skyddar dig ekonomiskt om någonting skulle inträffa med dina ägodelar. Du får ersättning om någonting blir stulet, om det börjar brinna och i många andra fall av skada.

Information till hyresgäster

Om du som bor hos oss och inte redan har en hemförsäkring rekommenderar vi att du skaffar en. Genom en sådan försäkring kan du till exempel få hjälp med en tillfällig bostad om du skulle råka orsaka en större skada på fastigheten, som en brand eller vattenläcka. Om du saknar hemförsäkring tar du en stor risk. Om du inte har en hemförsäkring och det till exempel börjar brinna kan du bli skadeståndsskyldig för en lång tid framöver. 

 

För att teckna en hemförsäkring kontakta ett försäkringsbolag så hjälper de dig med detta. 

Det finns flera webbplatser där du kan jämföra hemförsäkringar från olika leverantörer. Ett tips kan vara att besöka www.konsumentservice.se (en oberoende jämförelse- och informationstjänst för konsumenter) där du kan jämföra hemförsäkringar från olika försäkringsbolag. 

 

Erbjudande till Vätterhems hyresgäster 

Du som hyresgäst hos Vätterhem kan teckna en förmånlig hemförsäkring hos Länsförsäkringar.

I foldern nedan hittar du mer information och prisuppgifter för det specialerbjudande som gäller för Vätterhems hyresgäster. Om du är intresserad, skriv ut ansökningsblanketten och skicka den via post.

 

Folder specialerbjudande för Vätterhems hyresgäster (pdf)

Ansökningsblankett hemförsäkring (pdf)

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading