• Vätterhem
« Tillbaka till boendeområde

Viktig krisinformation

Vätterhem informerar | Råslätt | Österängen | Öxnehaga | Centrum | 2021-10-11

 

Bästa hyresgäst

Hoppas allt är bra med dig och din familj. Det har nu gått en tid sedan vårt senaste brev med Covid-information men vårt arbete med att bevaka utvecklingen har fortsatt under hela sommaren. Nu har vi äntligen nöjet att, efter närmare 18 månader av krishantering och restriktioner, meddela att vi har en plan för att lägga hanteringen av pandemin bakom oss och åter fokusera på service, tillgänglighet och hyresgästnöjdhet utan några förbehåll. Pandemin är inte helt över än så därför är vår plan i flera steg över en period av några månader, med uppföljning av varje steg för att inte få några bakslag.

Jag vill också passa på att beröra vaccinering. Vi på Vätterhem anser att vaccinering är avgörande för att vi ska kunna ta oss ur pandemin, både som företag och som samhälle i stort. I vaccinfrågan tar vi en tydlig ställning och vill därför passa på att uppmana er alla som inte vaccinerat er ännu, att göra det. Jag var själv tveksam i början, men har insett att det är den enda vägen framåt.

Vår avveckling av restriktioner i oktober ser ut som följande:

Måndagen den 4 oktober

  • Vid reparationer och underhållsarbeten släpper vi kravet på att du som hyresgäst ska behöva lämna lägenheten. Du behöver fortfarande hålla minst armlängds avstånd till de som utför arbetet och kan du vistas i annat rum uppskattar vi det. Är någon i hushållet sjuk måste du meddela oss och då utför vi endast akuta åtgärder med skyddsutrustning.
  • Vi öppnar upp verksamhetslokaler och övernattningslägenheter


Måndagen den 11 oktober

  • Sockertoppen på Råslätt öppnar upp. Under Vätterhems bemanningstider gäller max 15 personer i lokalen. Övriga tider är det studentföreningens regler som gäller.
  • Vi öppnar alla allmänna toaletter


Måndagen den 18 oktober

  • Vi öppnar våra förvaltningskontor för besök enligt ordinarie öppettider.
  • Vi öppnar receptionen på Klostergatan måndagar kl.10-12 och kl.14-16 för besök.
  • Vi kommer börja boka tider för lägenhetsvisningar igen. Gäller lägenheter som sägs upp från och med 18 oktober.


Vi arbetar för närvarande för fullt med att rulla i gång de renoverings- och underhållsarbeten som har blivit parkerade på grund av pandemin. Samtidigt fortsätter vårt krisledningsarbete ytterligare en tid med fokus på planen för november och vad den kommer innebära för dig som hyresgäst och för våra medarbetare.

Jag och mina kollegor på Vätterhem vill tacka dig för din förståelse och ditt stöd i den mycket speciella tid som varit de senaste 18 månaderna. Jag vill försäkra dig om att vi har lidit tillsammans med er av de inskränkningar som har varit och gör nu allt i vår makt för att åter nå den servicenivå som du som hyresgäst hos Vätterhem är van vid.

 


Raymond Paska, Vd Vätterhem

 

Här finns alla flerspråkiga brev att ladda ner som pdf

Krisinformation 211011

Krisinformation 210629

Krisinformation 210510

Krisinformation 210318

Krisinformation 210212

Krisinformation 210113

Krisinformation 201217

Krisinformation 201113

Krisinformation 201014

Krisinformation 200625

Krisinformation 200605

Krisinformation 200511

Krisinformation 200422

Krisinformation 200407

Krisinformation 200326

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading