• Vätterhem

Vätterhem - Sveriges bästa hyresvärd

Vätterhem informerar | Råslätt | Öxnehaga | Österängen | Centrum | 2020-02-07

Sveriges bästa hyresvärdar belönades med Kundkristaller under Benchmark Event 2020 på Berns Salonger i Stockholm. Unikt för tävlingen är att ingen jury eller kommitté står bakom utmärkelserna utan det är helt och hållet hyresgästerna själva som avgör.

Vätterhem tog hem två Kundkristaller inom kategorierna högsta Serviceindex och högsta Profil för hyresvärdar med 4000 lägenheter och uppåt. Med på scenen för att ta emot priserna var Vätterhems ledningsgrupp samt förvaltningscheferna från de olika stadsdelarna.

”Att vinna en Kundkristall är som att vinna SM-guld i hockey. Det är lika tufft och otroligt små marginaler som avgör. 350 bolag mäter hyresgästnöjdheten med exakt samma enkät och alla vill vinna. Senast vi vann ”pokalen” var för cirka tio år sedan. Att vinna denna omöjliga pokal, Sveriges bästa hyresvärd, är ofattbart. Ett enormt tack till alla våra hyresgäster och vår fantastiska organisation som gjort detta möjligt. Vi är laddade att fortsätta leverera och ska se till att bucklan stannar i Jönköping även 2020”.
Thorbjörn Hammerth, vd Vätterhem.

AktivBo genomför årligen hyresgästundersökningar hos drygt 350 bostads- och fastighetsbolag omfattande mer än 1,5 miljoner bostäder. Utifrån de inkomna svaren utser AktivBo Sveriges bästa hyresvärdar i kategorier inom service, produkt och profil/varumärke.

Vätterhem har sedan tidigare 17 Kundkristaller och en hederskristall. 2008 fick Vätterhem bästa index i fem klasser; Serviceindex, Produktindex, Profilindex, Prisvärdhet och Utemiljö.

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading