• Vätterhem

Vätterhem säkrar bostad till höstens studenter

Student | Råslätt | 2021-07-05

När antagningsbeskedet till högskolan kommer blir det bråttom för många att ordna studentbostad. Vätterhem erbjuder nu den unika möjligheten till fri annullering av avtalet för studenter som inte kommer in på önskad utbildning.

Ordna studentbostad i lugn och ro
Just nu är det oerhört populärt att studera vid högskolan och platserna på Jönköping University är eftertraktade. I samband med att trycket ökar blir det svårare att komma in på sitt förstahandsval och för att öka chansen till en plats söker många till flera utbildningar i olika städer. Antagningsbeskeden till JU skickas ut 16 juli och då blir det bråttom att hitta bostad. För att underlätta erbjuder nu Vätterhem fri annullering av kontraktet fram till 25 juli. Detta gör det möjligt för blivande studenter att i lugn och ro söka studentbostad och därmed minska risken för dubbla hyror eller oseriösa aktörer.

”Vi vet att livet kan ta snabba vändningar och vill ge utrymme för det. Valet av utbildning har man med sig hela livet och vi på Vätterhem vill inte att svårigheten att hitta bostad ska sätta stopp för några framtidsdrömmar”, säger Elisabeth Ericsson-Bergegårdh, Uthyrare studentlägenheter på Vätterhem.

Inga köpoäng behövs
Vätterhem har lediga studentbostäder till hösten, inga köpoäng behövs utan här tillämpas först-till-kvarnprincipen. Den blivande studenten kan välja mellan delat boende i möblerad lägenhet eller korridor med nyrenoverad balkong eller inglasad uteplats. För den som själv vill inreda sitt studentboende finns även omöblerade rum och lägenheter. I hyran ingår el, vatten, värme och bredband.

Campus Råslätt
Råslätt är Jönköpings största studentområde med närmare 600 studentbostäder och täta kommunikationer till såväl Jönköping University som centrum. Genom ett nära samarbete med högskolan erbjuds varje år bostad till utbytesstudenter från partneruniversitet runtom i världen. I anslutning till campus finns fri tillgång till gym, idrottsanläggning, skridskobana, skog- och grönområden och gemenskapen bland de boende är stor. Förutom aktiviteter i den nyrenoverade lokalen Sockertoppen, som drivs av Råslätts Studentförening, anordnar studenterna själva ofta matlagningskvällar, grillkvällar och utflykter.

Läs mer om förmånerna du får som studentboende hos Vätterhem.

Är du intresserad av en studentbostad, maila dina önskemål till student@vatterhem.se


Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading