• Vätterhem

Trippelcertifierat verksamhetssystem

| 2018-07-22

Tidigare i år genomgick Vätterhems verksamhetssystem en externrevision, där två revisorer kontrollerade att vi lever upp till de tuffa kraven som de internationella standarderna sätter upp gällande vårt arbete med kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Vi har sedan 2015 varit certifierade enligt kvalitet och miljö, på årets revision utökade vi också med arbetsmiljö samtidigt som vi uppdaterade vårt certifikat för kvalitet och miljö. Revisorn var nöjd med vårt arbete och vi är nu det enda bostadsbolaget i Sverige som är trip­pelcertifierade. Certifieringen är ett led i ett långsiktigt arbete. För oss är det inte bara ett fint papper att hänga på väggen utan en kompass som visar att vi är på rätt väg i vårt arbete. Nu fortsätter arbetet med att utveckla systemet och bli ännu bättre.

För dig som hyresgäst innebär detta att du kan vara trygg i att vi utför vårt arbete effektivt och med god kvalitet, att vi hela tiden arbetar mot att minimera vår negativa miljöpåverkan och att vi gör vårt yttersta för att se till att de som tar hand om ditt område har ett säkert arbete och mår så bra som möjligt på jobbet.

Läs mer om Vätterhems verksamhetssystem

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading