• Vätterhem

Tio lyckliga vinnare fick biobiljetter

| 2016-07-01

Under februari – april hade Vätterhem en tävling där vi uppmanade våra hyresgäster att byta till e-faktura. Hela 104 hyresgäster skaffade e-faktura under tävlingsperioden – tack för er insats! Efter tävlingen lottade vi ut två biobiljetter var till tio lyckliga vinnare. En av de lyckliga vinnarna var Fadi Darmo och han är tydlig på varför han skaffade e-faktura.

- När jag såg att det var en tävling på Vätterhem tyckte jag att det var ett perfekt tillfälle att göra en insats, både för mig själv och för miljön. Det är mycket smidigare med e-faktura än med pappersfaktura. För mig som miljövän är pappersbesparingen också en viktig anledning till att byta.

Övriga vinnare av biobiljetter var Aweeya Youkhana, Sharokin Warda, Jack Chamoun, Omar Alneef, Elina Ottosson, Britta Strömbäck, Ann-Marie Lindström, Carina Källgren och Maysam Zohoriyancharkhi.

E-faktura är ett snabbt och smidigt sätt att betala sina räkningar på. Du behöver inte längre skriva långa OCR-nummer, hitta rätt mottagare eller fylla i belopp – det gör datorn åt dig, både enklare och säkrare! Dessutom behöver vi inte skicka ut en massa onödiga papper som påfrestar miljön – allt sker elektroniskt. Passa på att göra en insats både för dig själv och för miljön. Läs mer om e-faktura här

 

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading