• Vätterhem

Snart startar försäljningen av bostadsrätter på Öxnehaga

Välkommen till vårt informationsmöte 22/1

Nyproduktion | Öxnehaga | 2020-01-09

Onsdagen den 22 januari påbörjar vi försäljningen av våra nybyggda bostadsrätter på Vätterhöjden, Öxnehaga. Vi bygger två bostadshus på nedre delen av Öxnehaga med storslagen utsikt. Ett av husen kommer att erbjuda 39 bostadsrätter där du nu har möjlighet att köpa och själv äga din bostad. Materialvalen är stilrena och lägenheterna, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, har genomgående ekparkett samt klinker i en del av hallen. Badrummen är helkaklade med egen tvättmaskin och torktumlare.

Anmäl dig till vårt informationsmöte
I samband med att försäljningen av bostadsrätterna på Vätterhöjden startar bjuder vi in till ett informationsmöte onsdagen 22/1 kl. 17.30 i skolans matsal, Öxnehaga centrum. Representanter från Vätterhem och Svensk Fastighetsförmedling kommer finnas på plats för att informera och svara på frågor. Du kommer även kunna ta del av broschyrmaterial inklusive prislista för bostadsrätterna. 

För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga service vill vi att du i förväg anmäler ditt deltagande. Anmälan sker till info@vatterhem.se senast 21/1. Ange ditt namn och hur många personer som kommer. Välkommen!

Intresserad av att bo på Vätterhöjden?
Svensk Fastighetsförmedling ansvarar för försäljningen av lägenheterna och intresseanmälan görs direkt till dem även om du står i Vätterhems bostadskö.

Du som är registrerad i vår bostadskö har fram till den 17/2 förtur och kan använda dina köpoäng för att få chans att köpa din bostadsrätt. Därefter släpper vi försäljningen fri för alla och tillämpar först till kvarn principen.

Mer information om Vätterhöjden

Bläddra gärna i broschyren nedan för mer information.