• Vätterhem

Publikfest när Somalia Bandy kom till Råslätt

Många trotsade kylan

Hållbarhet Evenemang Tävling | Råslätt | 2017-01-19

Igår var det en riktigt bandyfest på Råslätts IP när det var "landskamp" mellan Jönköping Allstars och Somalia Bandy. Över 700 personer trotsade kylan på onsdagskvällen, många passade också på att få i sig lite värmande blåbärssoppa i Vätterhemtältet.

Trots hemmaplan för Jönköping Allstars var det Somalia Bandy som hade det klart största publikstödet. Så fort Somalia hade ett anfall hördes ett sus av förväntan bland publiken.

Jönköping Allstars, med bland annat gamle HV-legenden Owe Thörnberg och Vätterhemanställda Carl-Magnus Jonsson och Maths Carlgren i laget, blev dock för svåra för Somalia. Slutsiffrorna skrevs till 9-1 till Jönköping, bland annat efter varsitt mål av Maths och Carl-Magnus. Stämningen på planen och på läktaren var ändå mycket god och evenemanget gjorde säkert att många fick upp ögonen för bandy som sport.

 

 

Så fort Somalia hade ett anfall hördes ett sus av förväntan bland publiken

Vätterhemtältet populärt

Vätterhem stod som en av huvudsponsorerna till matchen och passade på att bjuda på varm blåbärssoppa, ett mycket uppskattat inslag för den frusna publiken. För barn och ungdomar fanns också en bandyinspirerad tävling med chans att vinna fina priser och för den lite äldre åskådarskaran fanns det information om nyproduktion och våra uthyrningsregler.