• Vätterhem

Populär fotbollskväll på Råslätt

Härlig blandning i Stadsgården

Sponsring Integration Tävling | 2017-08-14

I fredags kom André Calisir och Denis Kozica till Råslätt och spelade fotboll med ungdomar och andra Råslättsbor. Evenemanget lockade många unga talanger där glada skratt och härlig kämpaglöd präglade kvällen. Redan imorgon onsdag finns det en ny chans, då kommer Robert Gojani och Daryl Smylie till Öxnehaga IP mellan kl. 18.00 och 20.30.

Det var full fart i A-hallen på Stadsgården på fredagkvällen. Många passade på att vara med och spela mot några av sina idoler från J-Södra.

Ett femtiotal deltagare var med, mestadels ungdomar från Råslätt. Extra roligt var att se en härlig blandning mellan tjejer och killar, ungdomar och vuxna som alla umgicks och hade roligt tillsammans.

Jag har aldrig spelat turnering tidigare, detta var jätteroligt. Säg till när ni ska ha det igen! - Hört på evenemanget

Redan imorgon är nästa eventet på Öxnehaga IP mellan kl. 18.00 och 20.30. Då är det miniturnering för alla 12 år och uppåt.

Evenemangen är en del av Zlatanera Cup - en turnering som syftar att skapa mötesplatser och vara en drivande kraft för integration och involvering. Själva turneringen äger rum lördagen den 16 september på Jordbrovallen. 

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading

Relaterade artiklar