• Vätterhem

Patrik ny lokalutvecklare

Lokaler | Råslätt | Österängen | Öxnehaga | Centrum | 2022-05-17

Patrik Melin är ny lokalutvecklare på Vätterhem. Med många års erfarenhet av fastighetsbranschen som bland annat fastighetsansvarig och kommersiell förvaltare på bland annat Bygginvest och Castellum ser han nu fram emot att hjälpa Vätterhems lokalhyresgäster. Min huvudsakliga arbetsuppgift är att få våra lokalhyresgäster att trivas och fungera i sina verksamheter. Vi ska skapa goda förutsättningar tillsammans. Jag är imponerad över den kontakt och det nära samarbete som vi har med våra lokalhyresgäster. Det är en tillgång för alla.

Patrik kommer främst ansvara för lokaler på City och Råslätt. Det är ingen tillfällighet att vi träffas ute på Strandängen.

– Det här är vårt stora utvecklingsområde just nu. I det nya Torgkvarteret som växer fram nu ska vi skapa en centrummiljö med restaurang, gym, frisör och någon skönhetsinriktning. Sedan har vi en hel del kommunal verksamhet som redan flyttat in centralt i fastigheten Framtiden. Och i den fina lokalen mitt på området finns en nästan 240 m2 lokal ledig just nu. Den kommer tillfälligt vara utlånad till valmyndigheten för röstning i september, men vi hoppas att någon verksamhet kan flytta in där permanent. Ett perfekt kontor, säger Patrik.

»En nära relation gynnar alla.«

Smed till Smedjegatan?
På längre sikt har Patrik fokus på att utveckla servicen på Strandängen:
– Vårdcentral, apotek, tandläkare är tydliga mål när vi sedan kommer bortom Torgkvartet. Även mataffären ut mot Kortebovägen är ju självklart också högt prioriterad.

Vad är på gång i övrigt?
– På Råslätt rustar vi upp centrum. Garaget, baksidan, de inre gångarna och allmänna utrymmen. Även badet kommer att genomgå renovering. Sedan har vi ju gamla vårdcentralen ledig – en kommunal verksamhet är på väg in där, men det kommer att bli lediga ytor.

City?
– Det finns en del ledigt. Vi letar och hoppas generellt på butiker. Någon klädbutik vore kul. Det finns till exempel två riktigt fina lokaler om vardera cirka 100 m2 på Lantmätargränd precis när man kommer ut från parkeringshuset i det fina gångstråket. Sedan har vi en liten lokal på Smedjegatan där någon form av reparatör, »en smed« hade varit perfekt. Vi är också öppna för pop-up lösningar där vi kör tillfälliga kontrakt. Det ger härligt liv till centrummiljön, säger Patrik och fortsätter:

– Jag vill även passa på att tipsa om Huskvarna Stadshus. Där finns en restauranglokal som behöver en krögare! Köket där har kapacitet för många måltider så det är perfekt om man har en cateringverksamhet.

 

Har du en verksamhet och letar lokal?

Kontakta Patrik Melin

David Söderlind, Concret Reklam AB - Vätterhem

Skrivet av: David Söderlind, Concret Reklam AB

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading