• Vätterhem

Nytt utseende på tv-portalen

– och nya, smarta funktioner!

Vätterhem informerar | Centrum | Råslätt | Öxnehaga | Österängen | 2017-12-07

I december uppgraderas tv-portalen till ett nytt, modernare utseende. För dig som hyresgäst innebär det inga förändringar vad gäller vilka kanaler och kanalpaket du har. Men den nya portalen har en hel del nya funktioner och är byggd för att snabbt och enkelt få upp information om dina tv-kanaler, tv-program liksom ditt boende.

Mina sidor, Meddelandetjänsten och övriga tjänster kommer att finnas kvar liksom tidigare. När uppgraderingen görs krävs en omstart av din tv-box. Den kan göras närsomhelst efter att uppgraderingen är genomförd. Fjärrkontrollens knappar kommer att ha samma funktioner som tidigare.

Bättre programguide 
Den nya Programguiden har mer information om vilka program som sänds och vilka som kommer. Förutom bara text ser du även en bild kopplad till varje program.

 

Nya funktioner som ingår 
Uppgraderingen av tv-portalen innebär även att du som hyresgäst får tillgång till några nya funktioner. Du får till exempel ett Programbibliotek för baskanalerna SVT och TV4, så du kan spela upp program när det passar dig efter att de har sänts.
Paus-tv via USB sticka har utgått på grund av otillräckligt minne i den fyrkantiga boxen.


Enklare att välja och byta grundpaket 
Under våren 2018 möjliggör vi även så att du som hyresgäst enklare kan välja eller byta Grundpaket (det tv-paket som förutom Baskanalerna ingår i hyran). Det kommer att bli möjligt att välja eller byta Grundpaket direkt via tv-portalen. Så när du vill ändra ditt utbud gör du det enkelt direkt från tv-soffan.

David Söderlind, Concret Reklam AB - Vätterhem

Skrivet av: David Söderlind, Concret Reklam AB