• Vätterhem

Nyrenoverat på Monte Carlo

»Nu satsar vi på pizza och grill«

Lokaler | Öxnehaga | 2018-06-11

1 januari invigdes Pizzeria Monte Carlos nya lokaler vid torget på Öxnehaga. – Från en liten, trång pizzabutik till en öppen lokal med mycket ljus, och ett bättre kök som vi bland annat utrustat med grill, berättar Hermez Odicho som drivit pizzerian sedan 2002.

Den tidigare kiosken har tagits bort och det är i hörnet ut mot torget som den nya restaurangdelen är placerad. Stora fönster, generöst med bord att sitta vid och en betydligt större disk med bland annat salladsbuffé är resultatet.
I köket hittar vi Bahija Odicho och Milad Hawil som sköter den vardagliga driften när Hermez åker till Värnamo för att sköta pizzerian som de även driver där.
– Vi har utökat utbudet med flera liba­nesiska rätter. Grillmixen har blivit en storsäljare, liksom auberginegratängen. Sedan har vi även flera meze att kombi­nera med till exempel en sallad. De nya rätterna som kompletterar pizzautbudet har varit väldigt populära, inte minst av alla som jobbar på Öxnehaga och äter lunch här, berättar Bahija Odicho.

»Vätterhem har renoverat lokalen och er­satt mörkt golv med ljusa ytor, stora fönster­partier och inte minst förbättrat ventilationen.«

Grillbrickor till festen 
Vätterhem har renoverat lokalen och ersatt mörkt golv med ljusa ytor, stora fönsterpartier och inte minst förbättrat ventilationen.
– Vi visste tidigt att vi var sugna på att utveckla köket med en riktigt bra gasol­grill. Vätterhem har varit hjälpsamma och fixat nytt ventilationssystem och sett till att alla inspektioner av det nya systemet gjorts.
Med den nya menyn har också beställningarna på »mini­catering«, som Bahija väljer att kalla det, också kommit.
– Vi har inte marknadsfört det utan säger egentligen bara att vi kan leverera våra libanesiska grillrätter till större sällskap.

Webbtipset:
Följ Pizzeria grill Monte Carlo på Facebook

David Söderlind, Concret Reklam AB - Vätterhem

Skrivet av: David Söderlind, Concret Reklam AB