• Vätterhem

Ny ägare Apoteket Ugglan

»Vi vill erbjuda Råslätt hög service«

Lokaler | Råslätt | 2017-09-06

Sedan en tid tillbaka är Amir Lakpour och hans kompanjon Harald Bargsten nya ägare till Apoteket Ugglan på Råslätt. – Vi tror på läget och möjligheterna här. Med den nya lokalen som vi kommer att få efter ombyggnationen av vårdcentralen kommer det att bli ännu bättre, säger Amir.

Efter många år som farmaceut och apotekschef kände Amir i början av 2000­talet att det var dags att prova något nytt.
– Jag ville testa att driva eget. Det har jag gjort sedan dess i Göteborg tillsammans med Harald.
När erbjudandet om att ta över Apoteket Ugglan gavs kändes det som ett bra sätt att växa på.
– Råslätt är ett område med många olika kundgrupper, många nationaliteter och olika åldrar. Det innebär skilda behov och önskemål. Jag tilltalas av utmaningen att erbjuda dessa varierade krav bästa service. Vi vill jobba personligt och jordnära. Vi tycker det är viktigt med en tydlig kommunikation med kunderna. Råslätt är redan en så pass stor stadsdel att ett apotek är en självklar del i närserviceutbudet, precis som livsmedelsaffär och bibliotek, säger Amir.

»Råslätt är en så pass stor stadsdel att ett apotek är en självklar del i närserviceutbudet, precis som livsmedelsaffär och bibliotek.«

Tyck till!
I de nuvarande lokalerna ligger apoteket vägg i vägg med vårdcentralen på Råslätt.
– En stor fördel för kunderna som direkt efter besök på vårdcentralen har nära till apoteket.
Annars ser Amir fram emot flytten till nya lokaler som kommer att ske under nästa år i samband med att de nya lokalerna för vårdcentralen byggs.
– Större lokal i ett bättre läge. Det gör att vi kan erbjuda ett bredare utbud av produkter och utöka öppettiderna för ännu bättre tillgänglighet. Flytten kommer att utveckla servicen för Råslättsborna, säger Amir.
Han ser också gärna att du tycker till om verksamheten:
– Berätta för oss hur vi kan bli bättre. Eller om det finns någon speciell produkt som ni saknar i vårt utbud. Det är ovärderligt för oss att få veta. Och glöm inte heller att gå med i vår kundklubb, det ger fina förmåner.

David Söderlind, Concret Reklam AB - Vätterhem

Skrivet av: David Söderlind, Concret Reklam AB