• Vätterhem

Nu börjar 80-årskalaset, häng med oss på teater

Evenemang Tävling | Österängen | Öxnehaga | Råslätt | Centrum | 2022-03-04

I samband med att Vätterhem fyller 80 år kommer vi under året ge dig som hyresgäst presenter och upplevelser. Välkommen att fira med oss!

Nu lottar vi ut biljetter till flera olika föreställningar på Spira. Vinnaren till varje föreställning får två biljetter och en överraskning på plats.

Du kan anmäla intresse till flera datum (kolla först att du kan) men bara vinna biljetter till en av föreställningarna. Skicka namn, adress, telefonnummer och vilken/vilka föreställningar du skulle vilja se till inbjudan@vatterhem.se

Cyrano
24 mars kl. 19.00

Vårens gripande klassiker utspelar sig i ett känslostyrt Paris. Det är 1600-tal och hattarna lite coolare men kärleken fortfarande lika ologisk. Och för poeten Cyrano – lika oåtkomlig som alltid…

 

Head Peace
30 mars kl. 19.00

Head Peace är hiphopstjärnan Niki Tsappos första verk som solokoreograf. I ett intimt format får vi möta två dansare som tar med oss på en resa in i tankarna och sedan ut i universum, en meditativ plats där grooves är grunden och språket är freestyle.

 

Dansa med Rennie
6 april kl. 19.00

Folkkära artisten Rennie Mirro tar med publiken bakom kulisserna och ger en inblick i underhållningens värld; musikalerna, teatern och människorna.

 

Astons stenar
10 april kl. 13.00

Aston hittar sin första sten och ser sig omkring. En del är stora, andra små, men alla är det synd om och alla får följa med hem till Aston. Där får stenarna det varmt och mysigt i en egen säng.

 

Örjan Andersson
14 april kl. 18.00

Vad händer när en av Sveriges mest uppskattade koreografer möter Jönköpings Sinfonietta? Ja det ska vi få veta nu.

 

Bortbytingen
18 maj kl. 18.00

Freja Musikteater tolkar Selma Lagerlöfs klassiska novell på sitt nära och innerliga sätt. Den här gången i ett unikt samarbete med riksspelman Anders Löfberg.

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading