• Vätterhem

Nordic Wellness satsar på Strandängen

Lokaler Nyproduktion | Centrum | 2022-09-19

Nu är det klart att Nordic Wellness öppnar en toppmodern träningsanläggning på Strandängstorget, Strandängen under hösten 2024.

Första avtalet för Vätterhems verksamhetslokaler på Strandängstorget är signerat och Nordic Wellness öppnar sin 13e klubb i Jönköping. Hösten 2024 flyttar de in i sin 680 kvm stora lokal som kommer att rymma både en konditionsdel samt gym.

Strandängstorget beräknas stå klart 2024 och totalt ska strax över 2000 kvm lokaler fyllas med olika typer av verksamheter. Förutom gym och restaurang är ambitionen att få in en variation av verksamheter som främjar en levande stadsdel för såväl boende som besökare.

”Vi arbetar just nu aktivt med att hitta verksamheter som kompletterar varandra och bidrar till att skapa ett attraktivt centrum för alla”, säger Patrik Melin, lokalutvecklare hos Vätterhem.

Runt Strandängstorget byggs även 164 lägenheter i olika storlekar och utformningar; allt från ungdomslägenheter till trygghetsboende. I kvarteret ska även ett förvaltningskontor och underliggande garage byggas och tanken är att torget ska bli Strandängens centrumpunkt.

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading