• Vätterhem

”Jag kände mig oövervinnerlig”

Emilia Ari Nilsson sprang Blodomloppet

Tävling | 2018-06-19

Hen* hade aldrig sprungit något lopp tidigare och inte heller så långt. Men Emilia Ari Nilsson genomförde Blodomloppet och vill gärna springa igen.

-Det var häftigt och känslan efteråt var grymt cool. Jag kände mig oövervinnerlig, som att jag skulle kunna göra vad som helst, det är liksom så mycket adrenalin och endorfiner som kickar in, säger hen.
Emilia Ari Nilsson bor på Österängen. Hen tycker om att träna och att röra på sig så när Vätterhem meddelade att man bjuder på anmälningsavgiften, var hen inte sen att anmäla sig.
Är blodgivare
Blodomloppet syftar till att uppmärksamma blodgivningen och att främja en hälsosam livsstil. Emilia är blodgivare sedan tidigare och tycker att det är viktigt att Blodomloppet arrangeras.
-Det är viktigt att blodgivningen uppmärksammas och perfekt att kombinera det med att man kan röra på sig. Att lämna blod är ju så enkelt, enkelt och viktigt, säger Emilia.
Efter loppet brukar Vätterhem dela ut picknickkassar och så samlas anställda och hyresgäster för att ha en mysig stund tillsammans. Något som Emilia uppskattade mycket.
-Det var superfint! Det var kul att få en slags laganda och det höjde stämningen för mig ännu mer, säger hen.
Årets Blodomlopp går av stapeln den fjortonde augusti och även vid det tillfället bjuder Vätterhem sina hyresgäster på anmälningsavgiften. Emilia Ari Nilsson vill gärna springa igen.
-Jag vill absolut göra det och förhoppningsvis kanske jag slår mitt rekord, det hade varit kul, avslutar hen.

 

* Emilia Ari Nilsson är icke-binär och definierar sig varken som kvinna eller man. 

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading

Relaterade artiklar