• Vätterhem

Invigning av nytt miljöhus

Renovering och utveckling | Centrum | 2017-08-29

Torsdagen den 24 augusti var det invigning av det nya miljöhuset på kvarteret Juvelen (Brunnsgatan/Nygatan) på Väster. Förvaltare Annelie Engström var på plats tillsammans med Rickard Thil, hållbarhetsstrateg, och Mattias Haugton, bovärd, och bjöd på kaffe och bullar i solskenet. Flera nyfikna hyresgäster var på plats och många passade på att ställa frågor till Annelie om planerna för resterande delar av gården. 

Miljöhuset har sedumtak och är klätt i svarta fasadskivor. I miljöhuset finns plats för full utsortering, inklusive elektronik, och utanför finns plats för mat- och restavfall och även en klädcontainer där för små eller trasiga kläder kan återvinnas.

 

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading