Meddelande ikon

Inga lediga lägenheter

På grund av att vi byter fastighetssystem kommer det inte finnas några lägenheter att söka förrän i mitten av mars.

Stäng fönster
  • Vätterhem

God Jul & Gott Nytt År

Vätterhem informerar | Råslätt | Österängen | Öxnehaga | Centrum | 2023-12-20

Bästa hyresgäst

Julen står för dörren och ännu ett händelserikt år lider mot sitt slut. Ännu ett år där Vätterhems verksamhet utgått från vår värdegrund LUTA, i er hyresgästers tjänst.

I Långsiktighetens tecken har vi fortsatt såväl renovera våra fastigheter med nya hissar, fönster, stammar mm. och bygger även nya bostäder på både Öxnehaga och Strandängen.

Utvecklingen har handlat om fortsatt satsning på solceller vid alla takrenoveringar, bygga vidare på laddinfrastrukturen för elbilar, klimatsäkra fastigheter, arbeta fram en ny TV lösning och inte minst nya Mina Sidor som lanseras under våren.

Trygghet har genomsyrat nästan allt vi gör, från den fysiska utformningen av gårdarna och växtligheten, översyn av passersystemen men också trygghetsvandringar tillsammans med flera och inte minst samverkan med polisen i deras trygghetsfrämjande insatser.

Ansvaret som allmännyttigt bostadsbolag har handlat om såväl stöttning av föreningsliv i stadsdelarna, bostäder för flyktingar, bostäder för sociala kontrakt, samverkan med förvaltningar i sysselsättningsfrämjande åtgärder och inte minst vid förhandlingen med Hyresgästföreningen att tillsammans hitta en väl avvägd nivå för hyreshöjningarna.


Så nu, inför årets slut, vill jag och alla mina kollegor passa på att tacka dig för att du är vår hyresgäst. Vi vill även önska dig en riktigt God Jul med dina nära och kära och Gott Nytt År där vi hoppas få skapa ännu mera Hem för Livet kring ditt boende.

GOD JUL från oss alla på Vätterhem!

 

Raymond Paska, VD

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading