Vill du översätta webbsidan?

Delta i Vätterhems satsning till förmån för Musikhjälpen

Vi på Vätterhem kommer bidra till Musikhjälpens insamling genom att under veckan utmana vår personal med olika aktiviteter där varje genomförande generar en peng till musikhjälpen, med målet 40 000 kr.

Årets tema för musikhjälpen är Sex är inte ett vapen. Sexuellt våld finns i krig och konflikter världen över och människor i alla åldrar utsätts för våldtäkter och sexuell tortyr.

Ett bidrag till Musikhjälpen kan bland annat gå till fysisk och psykisk vård för överlevare. En viktig del är också att stötta det förebyggande arbetet för att förändra de negativa normer och attityder som ligger till grund för sexuellt våld.

Du kan också vara med och bidra

Vi vill även utmana dig genom att bjuda in dig till vår Grande Finale Tomteloppet, fredag 13/12 kl. 11:30, som kommer vara den sista utmaningen på veckan. För varje deltagare i Tomtekläder skänker Vätterhem 100 kr till Musikhjälpen. Loppet är en runda på 3,3 km i Jönköping centrum med start och mål vid Vätterhems huvudkontor på Klostergatan 10. Alla kan vara med och delta i egen takt. Tider är oviktigt det enda vi räknar är antal tomtar.

Vi ska bli minst 100 Tomtar. Samla ihop några kollegor eller grannar och häng med!

Vid frågor kontakta: viktoria.uyanik@vatterhem.se

Ses på fredag!