• Vätterhem

Calle Jonsson förvaltare på Vätterhem

- om att utvecklas och trivas i olika roller

Områdesnytt Medarbetare | Centrum | 2016-05-10

Jag började jobba på Vätterhem 2001 efter att ha jobbat på Riksbyggen sedan 1994. Jag fick förmånen att få kliva in i en ny organisation efter det att Vätterhem beslutat att man ville driva Öxnehaga med egen personal (tidigare hade Öxnehagahem och senare Vätterhem haft förvaltningsavtal med Riksbyggen).

Alltså över en natt så gick jag från Vaktmästare på Riksbyggen till att bli Bovärd i Vätterhems nya lagbygge på Öxnehaga. Jag trivdes alldeles utmärkt som Bovärd på Öxnehaga, men kände någonstans 2004/2005 att jag behövde nya utmaningar!
Jag fick chansen 2005 efter att min dåvarande chef Hasse Widell tyckte att den nya tjänsten som Kvartersvärd på Råslätt skulle passa mig. Sagt och gjort så sökte jag och fick tjänsten och hamnade i en ny organisation på Råslätt.

Från Råslätt till City
Det var oerhört lärorika år på Råslätt med allt ifrån avflyttningsbesiktningar, koloniföreningar till större renoveringsprojekt. Efter sex år på Råslätt dök det upp en tjänst som arbetsledare på City, nästan samma frågor som på Råslätt, men ett helt annat fastighetsbestånd. Jag sökte och fick tjänsten. Efter nästan fem år på den tjänsten fick jag förmånen att vara med och forma den nya tjänsten som förvaltare.
Jag tror att detta sätt att jobba med förvaltare som blir experter på fastigheterna i sitt, geografiskt lite mindre, område verkligen kommer att märkas för er hyresgäster. Vi kommer att jobba hårt med att se till att förbättra servicen och att Vätterhem inte bara är en riktigt bra fastighetsägare utan Sveriges bästa fastighetsägare.

Vi kommer att jobba hårt med att se till att förbättra servicen och att Vätterhem inte bara är en riktigt bra fastighetsägare utan Sveriges bästa fastighetsägare

Vad önskar ni hyresgäster?
Vi har fram tills nu jobbat hårt med att framförallt gå igenom och analysera hyresgästenkäterna. Dessa ger oss en bra indikation om vi är på rätt väg och vad vi måste jobba med att förbättra. Rom byggdes inte på en dag, men vi ska jobba i en ständig förbättring och göra satsningar på att bli det bästa bostadsföretaget att både bo och jobba hos.
Det har varit en fantastisk resa så här långt och jag kan med handen på hjärtat säga att framtiden ser mycket spännande ut!

Hälsningar Calle Jonsson, Förvaltare, Vätterhem.

Calle Jonsson - Vätterhem

Skrivet av: Calle Jonsson

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading