• Vätterhem

Bas, grund och tillägg

– Så funkar TV-paketen

| 2016-07-11

Vätterhem erbjuder en helhetslösning för TV tillsammans med Jönköpings Energi och företaget Kalejdo. I hyran ingår ett fast baspaket och ett grundpaket. Utöver detta finns det även möjlighet att köpa till så kallade tilläggspaket.

Alla hyresgäster får ett kostnadsfritt baspaket som ingår i hyran. I paketet ingår SVT1, SVT1HD, SVT2, SVT2HD, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4, SF anytime och Jönköping Lokal TV. De filmer som hyrs via SF Anytime får hyresgästen själv betala.

Grundpaket från fyra leverantörer 
Utöver det kostnadsfria baspaketet får alla hyresgäster välja ett så kallat grundpaket som även det ingår i hyran. För tillfället finns det fyra tjänsteleverantörer som erbjuder TV i våra TV-boxar. Det är Bahnhof, Intertain, IP Sweden och Viasat.

  • Bahnhof erbjuder 4 kanaler i ett Vätterhempaket eller sitt Baspaket med 20 kanaler till halva priset.
  • Intertain erbjuder 3 valfria kanaler.
  • IP Sweden erbjuder 6 kanaler att väljas fritt ur deras Big Package.
  • Viasat erbjuder ett paket med TV 3, Kanal 5 och TV 6.

Tilläggspaket för dig som vill ha mer
Det finns också möjlighet att köpa till så kallade tilläggspaket från de olika tjänsteleverantörerna. För att välja ett grundpaket eller köpa ett tilläggspaket kontakta de olika tjänsteleverantörerna direkt.

Upplever du problem med din TV? Kontakta i förstahand din tjänsteleverantör eftersom dessa har en bättre överblick över eventuella störningar eller underhållsarbeten i deras nät. Om tjänsteleverantören inte kan hjälpa dig kan du kontakta TV-akuten på nummer 0771-10 11 10.

 

Tack för ditt bidrag!

Hjälpte information på den här sidan dig?

Vätterhem loading