• Vätterhem

Radhusen Strandängen

Solen går upp över Vätterbranterna. Speglar sig oblygt i det klara vattnet. Några fåglar leker i uppåtvindarna. Du har första parkett till naturens skådespel, en föreställning i världsklass.
Cykeln väntar i förrådet. Vinden i ryggen, fågelsången i öronen. Det doftar nybakat från caféet och skramlar från varuleveranserna när staden vaknar. Bara några minuter från dig till mitt i city. Gång- och cykelbanor med naturens närvaro – och ändå så centralt.

 

Du har tid att njuta. Tar dig tid. Väljer den långa vägen hem. Den som tar dig över ängarna och så ner mot Vättern igen. Aldrig likadan. Så oförutsägbar, men ändå inrutad i naturens mönster. Alltid vacker.
Att komma hem ger dig lugn. Enkelt att sköta, tryggt att bo. Precis som du vill ha det. Ett område som växer, men ändå har historisk karaktär. Som är personligt. Som blandar och ger. Som har alla bostadstyper. Nu även radhus med äganderätt. Precis som du vill ha det.

 

Välkommen till Radhusen på Strandängen!

Terrass på Radhusen Strandängen, animering.

Radhusen Strandängen
I den vackra sluttningen ner mot Vättern uppförs alltså nu 14 radhus som ska säljas som eget ägande. Radhusen varierar i storlek mellan 144-147 m2 där alla är 5 ROK. Radhusen har en genomarbetad arkitektur. 

 

Försäljning
Försäljningen administreras av Svensk Fastighetsförmedling. 

 

Kontaktpersoner:
Peter Linderfalk, 0708-72 18 83, peter.linderfalk@svenskfast.se

 

Broschyr & prislista

Det går bra att bläddra i vår broschyr online genom att klicka på länken nedan. Vill du istället få broschyren skickad till dig? Klicka här, ange namn och adress i mejlet så skickar vi den med posten. 

 

Bläddra i broschyren online

Se prisbilaga online (pdf)

Se materialval online (pdf)

 

360 VISNINGAR
Vy över radhusen på Strandängen.

Vy över Radhusen på Strandängen

Terrass.

Terrass

Entré radhusen.

Entré

Vardagsrum med matplats.

Vardagsrum

Sovrum.

Sovrum

Badrum.

Badrum

Barnrum.

Sovrum 2