• Vätterhem

Bästa utsikten i stan

Öxnehaga

Vätterns vackra vyer för ögonen, Bondberget och Öxnegårdens rekreationskraft i ryggen. Öxnehaga är både stad och natur.

 

Här finns boende för alla, lägenheter i stort och smått, oavsett var du befinner dig i livet. Från barnens generösa lekytor till äldreboendets lugn och ro. Goda kommunikationer, god samhällelig service och affärsutbud gör Öxnehaga till ett område där du och familjen får utrymme att växa.

Höghus på Öxnehaga, illustration.

Service
Kring Öxnehaga centrum finns mycket av områdets servicefunktioner samlade: Vårdcentrum med vård- och familjecentral, fysioterapi, tandvård, socialkontor och apotek samt bibliotek, fritidsgård, sporthall, kyrka och samlingslokal. Här finns också ett affärscentrum med Närlivs, konditori, frisör, secondhandbutik och Vätterhems förvaltningskontor.

 

På närbelägna Öxnegården finns ett brett utbud av friluftsaktiviteter för alla åldrar. Bussen till såväl Jönköping som Huskvarna går ofta. Området har flera förskolor samt låg- och mellanstadieskola. I nära anslutning till Öxnehaga finns sedan såväl högstadieskola som gymnasium.

 

 

Vätterhöjden

På nedre delen av Öxnehaga planerar vi för nybyggnation av två bostadshus, ett med hyresrätter och ett med bostadsrätter. Under fastigheterna kommer det att finnas ett gemensamt garage. 

 

Byggnationen befinner sig just nu i idéstadiet och de skisser som publiceras på denna sida är än så länge endast förslag på möjliga lösningar. 

Intresserad av att bo här? 

För dig som vill hyra en bostad
Hyresrätter kommer att fördelas via vår ordinarie bostadskö och tilldelas enligt köpoängsprincipen. Vi rekommenderar därför att du registrerar dig i vår bostadskö och anger »Nyproduktion« som önskat sökområde. Står du redan i vår bostadskö se över din sökprofil och ange »Nyproduktion« som sökområde. 

 

För dig som vill köpa en bostad
Bostadsrätter kommer i första hand att fördelas enligt köpoängsprincipen. Vi ber därför alla intresserade att registrera sig i vår bostadskö samt anmäla sig till vårt nyhetsbrev nedan där du kan följa planeringen av projektet. I nyhetsbrevet kommer information om priser, försäljningsstart, planlösningar med mera att finnas med. 

 

Bostadsrätter kommer att byggas under förutsättning att efterfrågan finns. 

Karta som visar Öxnehaga i relation till Jönköping och Huskvarna.

Placering i förhållande till Jönköping och Huskvarna

Karta som visar tomtens placering på Öxnehaga.

Placering på Öxnehaga

Utsikt över nedre Öxnehaga, Österängen och Vättern.

Exempelbild utsikt

Flygfoto av Öxnehaga med tomtens placering.

Tomtens placering på Öxnehaga