• Vätterhem

Gröna utsikter på berget

FAGERLÄTT

Det hörs på namnet att Fagerslätt har något extra. Och det är sant. Tomten ligger vackert i den höga naturen bakom Hakarpsberget. Här planerar Vätterhem nu för en andra byggnation på området med modern standard och komfort för alla åldrar och önskemål. Endast fem kilometer från Huskvarna centrum kompletterar naturläget med stadens utbud.

 

Service
Bara 5 kilometer från Huskvarna centrum och ändå så lantligt. Fagerslätt erbjuder goda kommunikationer och närhet till såväl förskola som skola. Dessutom har du IKHP:s fina anläggning med naturstigar, löparspår och skidspår vintertid bara en kort uppvärmningspromenad bort.

Fagerslätt byggnad, illustration.

PROJEKTET

På Fagerslätt bygger vi nu 47 yteffektiva lägenheter i ett flerbostadshus öster om Hakarpsvägen. Huset kommer ha miljöprofil med solceller på taket. På taket kommer även tre terrasser att byggas som är tillgängliga för alla boende i huset.

 

Materialvalen är stilrena och lägenheterna har genomgående ljusa väggar och parkett. Badrummen är helkaklade med egen tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin.

INTRESSERAD AV ATT BO HÄR?

Bostäderna kommer att fördelas via vår ordinarie bostadskö och tilldelas enligt köpoängsprincipen. Vi rekommenderar därför att du registrerar dig i vår bostadskö och anger »Nyproduktion« som önskat sökområde. Står du redan i vår bostadskö se över din sökprofil och ange »Nyproduktion« som sökområde. 

Situationsplan Fagerslätt, illustration.

Situationsplan Fagerslätt